לוגו השניצליה רקע שקוף

הסיפור של השניצליה

השניצליה היא רשת מזון מהיר ישראלית.
הרשת מציעה ארוחות הכוללות לרוב בגט שניצל -7 טעמים שונים ותוספות שונות.
שאר מוצרי הרשת כוללים: המבורגר, פילה עוף, טבעות בצל, כדורי פירה, צ'יפס, חטיפי עוף למיניהם וסלטים.
הרשת החלה את דרכה בשנת 2004 עם סניף אחד קטן בצפת.
בשנת 2010 נרכשה הרשת על ידי איש העסקים יהודה אלמוזלינוס, כאשר היא מונה 22 סניפים ומיד החל בהרחבת הרשת תוך שהזניק את הרשת עם תוכנית ייעול ייחודית שאותה בנה מחדש וכיום, לאחר 13 שנים מונה הרשת כ- 50 סניפים.

לא מתווכחים עם איכות!

השניצליה מציבה סטנדרטים חדשים ופורצי דרך בתחום המזון המהיר שניצלים משובחים ב-7 טעמים שונים עם תו איכות מוכח ומחיר נגיש לכלל הלקוחות' וזהו הסוד אותו פיתחה ובו מחזיקה הרשת.
לרשת השניצליה כמה יתרונות ברורים כמו שימוש בנתח המובחר של חזה העוף הנקרא פילה שהינו עסיסי ורך, שימוש מוקפד בירקות טריים, אפיית הבאגטים נעשית במקום וטכנולוגיות המאפשרות לה תפעול מהיר ומדוייק השומר על עסיסיות המוצר ועמידתו בסטנדרטים גבוהים.
כל זאת מבטיח ללקוח לקבל מוצר טרי מוקפד ואייכותי בזמן אמת.

עולם שלם של טעמים

מנת הדגל המזוהה עם הרשת היא השניצל "הספרדי", שניצל העשוי מפילה עוף איכותי במעטפת צ'ילי חריף ופירורי לחם.
פריטים ייחודים נוספים לרשת הם שניצל צרפתי (בציפוי שום, חרדל דיז'ון ופירורי לחם), שניצל ישראלי (בציפוי פלאפל ופירורי לחם) ושניצל איטלקי (בציפוי עשבי תיבול ופירורי לחם).
המנה הסטנדרטית הנמכרת ברשת היא ארוחת שניצל בבגט שכוללת שניצל במגוון טעמי הרשת, סלטים, צ'יפס / כדורי פירה / טבעות בצל ושתייה.
בסניפי הרשת נמכרת מנת ילדים הכוללות שניצל, צ'יפס ושתייה.

מן הצומח בשניצליה

משנת 2018 הודיעה הרשת כי היא נכנסת לתחום ה"טבעונות" והחלה לשווק מנות טבעוניות: המבורגר מן הצומח, שניצל מן הצומח, חזה מן הצומח ושווארמה מין הצומח העשויים מסויה.
את מרבית מוצרי היסוד עבור הרשת מייצרת אסם.
המשרד הראשי של הרשת ממוקם בקדימה צורן.
הרשת מנוהלת בשיטת הזכיינות.